7ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΕ

Ο Lippard, από το Loxahatchee, είπε στο FoxNews.com ότι ο γιος του Steven έπαιζε μπροστά από το σπίτι της οικογένειας, το Σάββατο, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από κάτι ασυνήθιστο, που του προκάλεσε μια μικρή πληγή, για την οποία χρειάστηκαν ράμματα για να κλείσει…

“Έπαιζε στο δρόμο όταν μπήκα στο σπίτι. Περίπου τέσσερα λεπτά αργότερα, ήρθε στο παράθυρο ουρλιάζοντας,” δήλωσε ο Lippard την Τετάρτη. “Η πληγή ήταν βαθιά, αλλά δεν αιμορραγούσε πολύ γι ‘αυτό και δεν πανικοβληθήκαμε. Ο μικρός ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι του.”

“Προσπάθησα να βρω τι τον χτύπησε,” είπε. “Ίσως ήταν μια μπάλα του γκολφ ή ίσως συντρίμμια από το σύστημα προσγείωσης κάποιου αεροπλάνου.”

Η πιθανότητα ο γιος του απλά να αυτοτραυματίστηκε με τα παιχνίδια του του πέρασε από το μυαλό, είπε ο Lippard.

Στη συνέχεια επέστρεψε έξω για να καθαρίσει το έδαφος κοντά στο σημείο όπου ο Steven χτυπήθηκε και είδε μικρές πέτρες – περίπου το μέγεθος ενός μπιζελιού ή και μικρότερες – που δεν έμοιαζαν με τις άλλες σε σημεία του δρόμου.

“Μόλις τις κοίταξα, κατάλαβα ότι ήταν κάτι διαφορετικό», είπε.

Η επόμενη κίνηση του Lippard ήταν να πάρει τις πέτρες – για τις οποίες αργότερα έμαθε ότι είναι μαγνητισμένες – και να τις πάει στο Florida Atlantic University. Αλλά οι επιστήμονες δεν είχαν τα κατάλληλα μέσα για να αναλύσουν τις πέτρες και να πουν αν προήλθαν από το διάστημα ή όχι.

Ο Lippard εξακολουθεί να έχει τα θραύσματα στην κατοχή του και δεν σκοπεύει –όπως είπε στο FoxNews.com- να τα δώσει σε κανέναν εκτός αν υπάρξει συμφωνία ότι θα του επιστραφούν μόλις γίνει η ανάλυσή τους και ίσως επαληθευτεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ