ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΖΗΣΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ

Γιαπωνέζος που γεννήθηκε από εύπορους γονείς μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια, αφού δόθηκε σε άλλο ζευγάρι στο νοσοκομείο πριν από έξι δεκαετίες, ενώ το βρέφος που πήρε τη θέση του, έζησε μια άνετη ζωή με καλά σχολεία, σπουδές και σήμερα είναι επικεφαλής μιας εταιρείας ακινήτων …

Ο 60χρονος μεγάλωσε με κρατική βοήθεια αφού ο άνθρωπος που θεωρούσε ότι ήταν ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν μόλις δύο. Η γυναίκα που τον μεγάλωσε είχε να αναθρέψει τρία ακόμη αγόρια και είχαν ελάχιστες ανέσεις στο διαμέρισμα του ενός δωματίου, όπου μεγάλωσε. Πήγαινε σε νυχτερινό σχολείο, ενώ τις ημέρες εργαζόταν σε εργοστάσιο ώσπου να βρει μια σταθερή δουλειά σαν οδηγός σε μεταφορική εταιρεία. Ποτέ δεν παντρεύτηκε και πάντα φρόντιζε τα τρία «αδέλφια» του, συμπεριλαμβανομένου και του ενός που έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Εν τω μεταξύ, το βρέφος που είχε δοθεί στους βιολογικούς γονείς του άνδρα, είχε γεννηθεί 13 λεπτά αργότερα από τον ίδιο σε νοσοκομείο του Τόκιο, και μεγάλωσε με όλες τις ανέσεις.

Οι ερωτήσεις ανέκυψαν μόνο όταν οι τρεις αδελφοί του ανθρώπου που δόθηκε στην πλούσια οικογένεια συνειδητοποίησαν πρόσφατα ότι είχε λίγη ομοιότητα σε οποιονδήποτε από τους συγγενείς του.

Το 2011, η οικογένεια ζήτησε να έχει πρόσβαση στα αρχεία του νοσοκομείου και το τεστ DNA επιβεβαίωσε στη συνέχεια το λάθος.

Το σφάλμα προφανώς συνέβη όταν μια μαία πήρε τα νεογέννητα μωρά να τα λούσει και στη συνέχεια τα επέστρεψε στις λάθος μητέρες.

Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης στο Τόκιο, ο άνθρωπος που καταδικάστηκε σε μια ζωή από κακουχίες, περιέγραψε το σοκ που ένιωσε όταν έμαθε ότι οι άνθρωποι που τον μεγάλωσαν και πίστευε ότι ήταν οι γονείς του, αλλά και τα αδέλφια του δεν είχαν σχέση με αυτόν.

“Αναρωτήθηκα πώς στο καλό συνέβη κάτι τέτοιο», είπε. “Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήθελα να το δεχτώ. Θέλω [το νοσοκομείο] να γυρίσει πίσω το ρολόι στην ημέρα που γεννήθηκα.”

Είναι ιδιαίτερα θυμωμένος που δεν είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους πραγματικούς του γονείς.

“Ήθελα να τους δω στη ζωή», είπε. “Για μήνες, δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα κάθε φορά που έβλεπα τις φωτογραφίες τους.”

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η γυναίκα που τον μεγάλωσε σαν γιο της μπορεί να είχε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

The Telegraph

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ