ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ

karaxΚοινή δήλωση με μια σοβαρή καταγγελία περί αντιποίνων από “δημοσιογράφους”, έκαναν οι δήμαρχοι Φαρσάλων και Σοφάδων Α. Καραχάλιος και Μπ. Παπαδόπουλος αντίστοιχα, με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τους ήθελαν να πατώνουν σε δημοσκόπηση. Στη δήλωσή τους σημειώνουν τα εξής:

“Κυκλοφορούν τελευταία “πληροφορίες” για μια δημοσκόπηση που φέρνει τους δημάρχους που εκλέχθηκαν στη Θεσσαλία το 2010 “με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ” να πατώνουν και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνει το Δήμαρχο Σοφάδων και το Δήμαρχο Φαρσάλων. Βέβαια δεν αναφέρεται κανένα άλλο στοιχείο της “δημοσκόπησης” (εταιρεία, περίοδος διενέργειας, αριθμός δείγματος κ.λ.π).

Πρόκειται προφανώς για τις συνηθισμένες «πληροφορίες» που γεννιούνται κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές προκειμένου να εξυπηρετηθούν διάφορες σκοπιμότητες και συμφέροντα. Κι ασφαλώς περιμένουμε ότι αυτές οι κατασκευασμένες πληροφορίες δεν θα είναι οι τελευταίες.

Το συγκεκριμένο όμως κατασκεύασμα προέρχεται από πηγή που επεδίωξε επανειλημμένα πριν ένα χρόνο περίπου να αναλάβει έναντι αδράς αμοιβής την “επικοινωνιακή τακτική” του Δημάρχου και του Δ. Σοφάδων. Το ίδιο επανέλαβε προ διμήνου, περίπου, και με το Δήμαρχο Φαρσάλων. Η άρνησή μας στη συγκεκριμένη πρόταση ήταν προφανώς η αιτία για την κατασκευή αυτής της τελευταίας “πληροφορίας” ως αντίποινα.

Αυτούς τους νεόκοπους και άτεχνους δημοσιογραφίσκους τους αγνοούμε γιατί μοναδικό μας μέλημα είναι η προοπτική του τόπου μας και όχι η επικοινωνιακή τακτική του Δημάρχου.

Όπως και το 2010 έτσι και τώρα, χωρίς σημαίες, προστάτες και κηδεμόνες προχωράμε μπροστά με συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους τους συνδημότες μας.

Αυτοί είναι που θα δώσουν την αποστομωτική απάντηση στις ερχόμενες εκλογές για κάθε χαλκευμένο ψίθυρο και παραπληροφόρηση”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ