ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ANAPΕκδήλωση στο πλαίσιο των εργασιών διαβούλευσης για την διαμόρφωση Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού RIS3 (Regional Innovation Strategies for Smart Specialization), για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με την υποστήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Βόλου.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί πρόσωπα από τον επιχειρηματικό χώρο, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη ΔΕΠ και Ερευνητές.

Μετά την παρουσίαση των δυο βασικών αξόνων: α. Της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης RIS3 και β. Την εξειδίκευσή του RIS3 για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στους τομείς του Πολιτισμού και του Τουρισμού,  θα ακολουθήσει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για τον καθορισμό της τελικής πρότασης  σε επίπεδο Περιφέρειας.

Οι διαδικασίες διαβούλευσης για τις λοιπές θεματικές ενότητες της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης θα συνεχισθούν με αντίστοιχες εκδηλώσεις και συναντήσεις εργασίας στο προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ