ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

kelaΜε τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Αδριανό είχαν συνάντηση  ο Πρόεδρος και τα μέλη του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Ελασσόνας κκ. Τριανταφύλλου Γ, Μεζίλης Ν, Κοντός Γ, και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής, παρουσία του βουλευτή ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, για να συζητήσουν από κοινού το θέμα της αξιοποίησης του Ολύμπου.

Κάτι που όπως επεσήμαναν στον Υφυπουργό θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα όχι μόνο για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας, αλλά και ολόκληρου του Ν. Λάρισας και όλης της Θεσσαλίας γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια λεπτομερής ενημέρωση στον Υφυπουργό για όλο το σχέδιο αξιοποίησης της περιοχής, καθιστώντας του σαφές πως η πιθανή αξιοποίηση του Ολύμπου θα δώσει τεράστια προβολή στην περιοχή,  θα υπάρξει κατακόρυφη αύξηση του τουρισμού γενικά αλλά και του αθλητικού τουρισμού ειδικότερα, θα δημιουργηθούν δε αθλητικές υποδομές που θα δώσουν νέα ώθηση στην νεολαία για να επιστρέψει στον αθλητισμό.

Ο Υφυπουργός από τη μεριά του  δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του για την συγκεκριμένη προσπάθεια, τονίζοντας ότι η αναπτυξιακή πολιτική αποτελεί μονόδρομο για την πρόοδο της χώρας και αυτήν η προσπάθεια κινείται στην ίδια φιλοσοφία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ