ΑΝΕΛ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΜΑ

σακελΤην κάθετη διαφωνία των ΑΕΛ στις νέες αυξήσεις των διοδίων εκφράζει με δήλωσή του το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μιχάλης Σακελάρης, επαναφέροντας παράλληλα την πρόταση του κόμματος για ανασύσταση της ΜΟΜΑ.

Στη δήλωσή του ο κ. Σακελάρης αναφέρει:

«Η απόφασή των Κυβερνώντων να αυξήσουν για μία ακόμη φορά τα διόδια έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες προειλημμένες αποφάσεις που έχουν υπογράψει Σαμαράς και Βενιζέλος έναντι των ξένων δανειστών και των μεγαλοεργολάβων της χώρας μας με αντάλλαγμα την πολιτική τους επιβίωση.

Την τελευταία δεκαετία τα έσοδα των διοδίων πηγαίνουν στις τσέπες ”φίλων” όλων όσων μας Κυβέρνησαν ως σήμερα χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει κανένα από τα μεγάλα οδικά δίκτυα της Χώρας και ο Ελληνικός λαός να συνεχίζει να πληρώνει ξανά και ξανά τα ακριβότερα διόδια στην Ευρώπη έχοντας ταυτόχρονα τους χειρότερους δρόμους.

Το πάρτι των μεγαλοεργολάβων και των νταβατζήδων δεν έχει τελειωμό.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επαναφέρουμε την πρότασή μας για ανασύσταση της ΜΟΜΑ ώστε να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος, των υπερκοστολογήσεων και της κλεψιάς και επιτέλους να δημιουργηθούν ξανά έργα τέτοια που να αντέχουν στο χρόνο όπως όλα εκείνα που κατασκεύασε εδώ και δεκαετίες η ΜΟΜΑ σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Η ανασύσταση της ΜΟΜΑ κρίνεται σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ όχι μόνο για τα μεγάλα έργα αλλά και για έργα των Περιφερειών και των Δήμων που λόγω της κρίσης δεν αντέχουν να σηκώσουν από μόνοι τους το βάρος που τους αναλογεί τόσο σε νέα έργα όσο και στην συντήρηση των ήδη υπαρχόντων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ