ΚΑΛΠΑΖΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

tyrnabos_2005_logoΤη δύναμή της στο στάδιο Αλκαζάρ απέδειξε για μια ακόμη φορά η ομάδα του Τυρνάβου που αυτή τη φορά επιβλήθηκε δίκαια της Καβάλας με 4 – 2. Η ομάδα της Καβάλας αντιστάθηκε μέχρι το 60΄ κρατώντας το ματς στο 1 – 2, αλλά από εκεί και πέρα υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα των παικτών του Αγγελου Διγκόζη που κατάφεραν να πετύχουν 3 γκολ στο τελευταίο ημίωρο.

Ο Τύρναβος ήταν αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, στο 8’ όταν ο Σκούπρας έκανε την σέντρα, οι αμυντικοί της Καβάλας αδράνησαν προσωρινά και ο Σαχινίδης βρήκε την ευκαιρία να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή για να γράψει το 1-0 για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη. Η ισοφάριση για τους παίκτες του Σίμου Ανθουλάκη ήρθε μόλις 2 λεπτά αργότερα, όταν ο Πάλλας έκανε ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-1. Μετά το πρώτο τέταρτο ο ρυθμός έπεσε, με τον Τύρναβο να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τους παίκτες της Καβάλας να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ντάλλα (με εξαίρεση τον Αλεξίου ο οποίος στο 33′ -με ατομική προσπάθεια- και στο 40′ -με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κουρέλλα- προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ).

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου καταγράφτηκε στο 41′ όταν ο Μπάρος βρήκε τον Όμο και ο τελευταίος σούταρε δυνατά μέσα από την μεγάλη περιοχή, αναγκάζοντας τον Γιαννίκογλου να επέμβει σωτήρια. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, ωστόσο μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε η «βροχή» των γκολ. Η Καβάλα ευτύχησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ στο 54’, όταν ο Άρτσε εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Ντάλλα. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Τύρναβος ισοφάρισε με τον Κάρλος Αντρέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων και με πλασέ έγραψε το 2-2. Οι παίκτες του Τυρνάβου, ωστόσο, δεν σταμάτησαν σε αυτό το σημείο και στο 63ο λεπτό βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Δράστης και πάλι ο Κάρλος Αντρέ, ο οποίος κοντρόλαρε ψύχραιμα την μπάλα μετά από την σέντρα του Σαχινίδη, και έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννίκογλου, γράφοντας το 3-2. Ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε, η Καβάλα δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις για να ισοφαρίσει και αντ” αυτού δέχτηκε ένα ακόμα γκολ στο 80′, όταν ο Βαγγελή βρήκε με σέντρα τον Γεωργίου και ο τελευταίος πλάσαρε τον Γιαννίκογλου, σημειώνοντας το τελικό 4-2

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Ντάλλας, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Βαγγελή, Σαχινίδης (85’  Τσούκαλος), Ντατίδης, Μπάρος, Κάρλος Αντρέ, Ομο (58’ Γεωργίου), Φελίπε (65’  Μάγγος).

ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Αρτσε (65′ Παπαδόπουλος), Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Αλεξίου, Καζαντζίδης (83’ Μαυρίδης), Χόρτσας, Κουρέλλας, Πάλλας (62’ Καπνίδης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ