ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μήνυμα του Δ. Παπαευθυμίου απερχόμενου και υποψηφίου προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ

Φίλες και φίλοι Νεοδημοκράτες,

παπΤην Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου, με την εκλογή του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Λάρισας, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ανάδειξης νέων κομματικών οργάνων στο Νομό μας. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της απερχόμενης Ν.Ε. καθώς και όλα τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του Νομού για την πολύτιμη προσφορά και βοήθειά τους.Όταν άρχισε η θητεία όλων μας, η Νέα Δημοκρατία προερχόταν από μια βαριά εκλογική ήττα. Καταφέραμε όμως, όλοι μαζί να κρατήσουμε όρθια την παράταξη, παρά τις γνωστές, δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε, καταγράφοντας στις περσινές εθνικές εκλογές ποσοστά μεγαλύτερα από αυτά που κατέγραψε πανελλήνια  η Ν.Δ.

Τώρα, με μια άλλη διαφορετική εκλογική διαδικασία, γυρίζουμε σελίδα. Έχουν ήδη μέχρι σήμερα, σε δύο εκλογικές φάσεις, εκλεγεί τα μέλη  της επόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής. Πρόκειται για ένα κράμα έμπειρων αλλά και νέων στελεχών τα οποία προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Είναι άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά τις αγωνίες της κοινωνίας μας, τις ανάγκες και τις προσδοκίες της, στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε.

Η νέα κομματική οργάνωση αναλαμβάνει ένα βαρύ καθήκον. Να στηρίξει τη τεράστια προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας να ξεπεράσει με επιτυχία τη μεγαλύτερη κρίση που βιώνει η πατρίδα μας, δίνοντας ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία στον Ελληνικό λαό.

Έχοντας πλήρη επίγνωση όλων των παραπάνω δεδομένων, είμαι εκ νέου υποψήφιος για τη τιμητική θέση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Λάρισας.

Είμαι πεπεισμένος ότι με την εμπειρία μου από την προηγούμενη θητεία μου και με την συμβολή των μελών της νέας Ν.Ε. θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την παράταξη, να αφουγκραστούμε  καλύτερα τα προβλήματα της κοινωνίας, να προτείνουμε και να δώσουμε, όπου μπορούμε, λύσεις στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ