ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙ ΛΟΥΤΡΟ

mesag (Αντιγραφή)Την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου επισκέφτηκε η Ομάδα Εργασίας του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας που έχει αναλάβει  τη «Μελέτη ανάδειξης – ανάπτυξης της παραλιακής ζώνης περιοχής Μεσαγγάλων – Καστρί Λουτρού» του Δήμου Τεμπών.

Τα μέλη της Ομάδας επισκέφτηκαν την αντιπεριφερειάρχη, τόσο θεσμικά, όσο και με την ιδιότητά της ως συναδέλφου – πολιτικού μηχανικού, προκειμένου να την ενημερώσουν για τις δράσεις που έχουν αναλάβει προκειμένου να καταγραφεί αφενός η υπάρχουσα κατάσταση στα παράλια – Μεσάγγαλα και Καστρί Λουτρό, κι αφετέρου να υποβληθούν προτάσεις περιβαλλοντικής αναβάθμισης κι ανάπτυξης της περιοχής, λαμβάνοντας υπόψη τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Από την μεριά της, η κ. Καραλαριώτου  έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις προτάσεις της ομάδας και τόνισε ότι η αναβάθμιση των παραλίων μας αποτελεί προτεραιότητα για την Αντιπεριφέρεια Λάρισας, καθώς ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την τοπική μας οικονομία.

Παράλληλα, η αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ότι θα ορίσει ένα άτομο από την αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ως «σύνδεσμο»  με την ομάδα εργασίας του ΤΕΕ, προκειμένου να υπάρχει συνεχής αμφίδρομη ενημέρωση και συνεργασία, ενώ τόνισε ότι θα βρίσκεται στη διάθεση των μελών της ομάδας, προκειμένου να βοηθήσει  όσο μπορεί στο έργο της.

Την ομάδα εργασίας αποτελούν οι κ. Νικ. Καλτσάς, Ελένη Αγγέλη, Αργυρώ Βαρβαρούση, Καλλιόπη Χατζηαβραάμ, Κων. Χαφείρη, Ιωαν. Μίχο και Στεφ. Λέγο

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ