ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΛΑΡΙΣΑΣ

σφαγειαΣτο “κόκκινο” βρίσκονται τα χρέη της διαδημοτικής επιχείρησης σφαγείων Τυρνάβου – Λάρισας, αφού ήδη εργολάβοι που πραγματοποίησαν εργασίες επέκτασης και εκσυγχρονισμού έχουν ξεκινήσει δικαστικό αγώνα για να εισπράξουν τα χρήματα που τους οφείλονται και είναι  περισσότερα από 200.000€.

Μάλιστα στην προσπάθειά τους να πιέσουν ακόμη περισσότερο και να πάρουν όσο το δυνατόν προχώρησαν σε προσημείωση των περιουσιακών στοιχείων πρώην προέδρου της διαδημοτικής επιχείρησης  ο οποίος ήταν και το πρόσωπο που υπέγραψε για λογαριασμό της επιχείρησης την επιταγή ύψους 250.000 ευρώ,  που δεν πληρώθηκε ποτέ, αφού το μόνο που έγινε ήταν να δοθούν κάποια χρήματα έναντι στους εργολάβους.

Επειδή όμως το συγκεκριμένο χρέος δεν είναι η μοναδική υποχρέωση των σφαγείων αφού υπάρχει και δάνειο από την τότε ΑΤΕ που σύμφωνα με πληροφορίες έχει περάσει στα «κόκκινα» δάνεια της Τράπεζας και λόγω τα τροπής που πήρε το όλο θέμα με την προσημείωση της ακίνητης περιουσίας του παλιού προέδρου, το θέμα θα συζητηθεί σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ενώ σύντομα πιθανότατα την Παρασκευή  θα υπάρξει και συνεδρίαση του δ.σ. της διαδημοτικής επιχείρησης σφαγείων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ