ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΙΣΚΙΑ (Αντιγραφή)Συνελήφθησαν προχθές το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 35χρονη και ένας 48χρονος, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου γιατρού, για έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες η 35χρονη διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη συλληφθείσα προχθές το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και την κατέλαβαν να κατέχει ενενήντα (90) ναρκωτικά δισκία, στερούμενη ιατρικής συνταγής, τα οποία προόριζε για εμπορία. Τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και δύο (2) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή της.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία της όπου φιλοξενείτο και
ο 48χρονος συλληφθείς, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
o    μία χάρτινη συσκευασία με τρίμματα βουπρενορφίνης, βάρους 0,8 γραμμαρίων, καθώς και
o    το βιβλιάριο υγείας της 35χρονης στο οποίο αναγράφονταν δύο ιατρικές συνταγές από τον 34χρονο γιατρό που αφορούσαν χορήγηση ναρκωτικών φαρμάκων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω συνταγές είχαν εκδοθεί από το γιατρό την (28-11-2013), ο οποίος βεβαίωνε ψευδώς ως ημερομηνία συνταγογράφησης την προχθεσινή (02-12-2013). Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι η μία από τις δύο είχε εκτελεστεί την (29-11-2013) σε φαρμακείο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ