ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Mercedes CLA 45AMG

MERSΤην περιοχή της Ελασσόνας και το ορεινό οδικό δίκτυο στους πρόποδες του  Όλυμπου επέλεξε το γνωστό περιοδικό Drive για τη δοκιμή της νέας Mercedes CLA 45AMG που δοκιμάστηκε  για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο περιφερειακός σύμβουλος κύριος Παιδής Αθανάσιος   συναντήθηκε τυχαία με την αποστολή του περιοδικού Drive κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού κ. Μιχάλης Γεωργιάδη  αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη του περιοδικού δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την περιοχή Ελασσόνας και την επιβλητικότητα του Ολύμπου ενώ χαρακτήρισαν τη διαδρομή ως το Ελληνικό Pike Peak , ως μια ασφάλτινη   κορδέλα απλωμένη στην άκρη του σύμπαντος .

Ο κ. Παιδής ευχαρίστησε τον  κ. Γεωργιάδη για την επιλογή της περιοχής  Ελασσόνας  καθώς  αποτελεί μια σημαντική  ευκαιρία για την ανάδειξη της ομορφιάς του Θεσσαλικού Ολύμπου . Ενημέρωσε τον κ. Γεωργιάδη  για τις ενέργειες που κάνει η περιφέρεια Θεσσαλίας  για την ανακατασκευή της χωμάτινης πίστας της  Καλλιθέας Ολύμπου με στόχο να  μπορούν πραγματοποιούνται αγώνες διεθνούς εμβέλειας.

Τα στελέχη του περιοδικού  έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χωμάτινη πίστα , και δήλωσαν ότι σκοπεύουν στο επόμενο διάστημα να πραγματοποιήσουν χρονομετρημένες δοκιμές αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων  , καθώς και δοκιμές pickup 4X4  κάτι που θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή  Ελασσόνας  λόγω των  κτηνοτρόφων και αγροτών που υπάρχουν στην περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ