ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΜΠΑΡ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣυνελήφθη σήμερα (07-12-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 46χρονος ημεδαπός για τα αδικήματα της απειλής, εξύβρισης και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 46χρονος μετέβη με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του σε κατάστημα «καφέ-μπαρ», ιδιοκτησίας 28χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ρουμανίας που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Εκεί, αφού αρχικά απείλησε και εξύβρισε λεκτικά την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, στη συνέχεια, την απείλησε με το κυνηγητικό όπλο που δεν έφερε φυσίγγια. Ωστόσο αφοπλίστηκε και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Το προαναφερόμενο όπλο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και τρία κυνηγετικά φυσίγγια που βρέθηκαν στη θήκη της πόρτας του οδηγού του Ι.Χ.Επιβατικού αυτοκινήτου του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ