ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟ ΝΕΡΟ

Η κατηγορία της παρακώλυσης συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου τέθηκε στο αρχείο

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπαψε οριστικά η δίωξη σε βάρος 6 μελών της επιτροπής αγώνα για φθηνό νερό του δήμου Τυρνάβου που κατηγορούνταν μετά από υπόδειξη του δημάρχου και συμβούλων της πλειοψηφίας στο δ.σ. Τυρνάβου για παρακώλυση συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας έθεσε με απόφασή του την Παρασκευή την υπόθεση στο αρχείο, όπως άλλωστε είχε κάνει και πριν από 20 ημέρες περίπου σε παρόμοιο κατηγορητήριο για 7 μέλη της επιτροπής μεταξύ των οποίων και κάποιοι από τους χθεσινούς κατηγορούμενους.

Παράλληλα χθες το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεση ενός εκ των 6 κατηγορούμενων για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης για το οποίο τον κατηγορεί ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Τυρνάβου, τον οποίο, σημειωτέον, κατηγορούν για βίαιη επίθεση εναντίον των διαμαρτυρόμενων κατοίκων τα μέλη της επιτροπής, που παράλληλα ισχυρίζονται ότι το κατηγορούμενο μέλος της επιτροπής ουδέποτε βιοπράγησε κατά του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Τυρνάβου.

 

Απαράδεκτη συμπεριφορά

Εν τω μεταξύ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του δημάρχου κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια, αφού άρχισε να απειλεί τους αθωωθέντες κατοίκους, μέλη της επιτροπής αγώνα, να συκοφαντεί άτομα που ήλθαν να τους συμπαρασταθούν και να χρησιμοποιεί εκφράσεις που δεν ταιριάζουν σε πολιτικό πρόσωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ