ΞΕΚΙΝΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Η ΝΔ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου

Με στόχο την εξεύρεση του ιδανικότερου προσώπου το οποίο θα μπορέσει να συγκεράσει διαφωνίες και να ξεπεράσει διχόνοιες, ώστε να υπάρξει ενιαία έκφραση του κόμματος στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, η Τ.Ε. Τυρνάβου της ΝΔ, ανοίγει εντός τις εβδομάδος τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίου δημάρχου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΝ.Τ.Ο. και τα μέλη της επιτροπής θα καλέσουν τους ενδιαφερόμενους να ηγηθούν συνδυασμού, να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε είτε μέσα στις γιορτές είτε αμέσως μετά να ξεκινήσει διαδικασία αξιολόγησης της κάθε υποψηφιότητας και να διερευνηθούν οι προοπτικές για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές.

Πάντως και ενόψει της έναρξης των διαδικασιών επιλογής υποψηφίου δημάρχου πρέπει να αναφέρουμε ότι ενδιαφέρον να ηγηθούν συνδυασμού έχουν εκδηλώσει μέχρι σήμερα ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Αθ. Νασίκας, η πρώην δήμαρχος Αμπελώνα Αν. Ψύρρα – Δαλακούρα, ο πρώην αντιδήμαρχος Τυρνάβου Λ. Βουγιατζής, ενώ έχουν ακουστεί έντονα τα ονόματα της εκπαιδευτικού Ντ. Πατσή, του φυσικοθεραπευτή Χρ. Κατσαρού αλλά και του αγροτοσυνδικαλιστή Χρ. Τσιτσιρίγγου. Αγνωστο προς το παρόν παραμένει το τί θα πράξει ο πρώην δήμαρχος Αμπελώνα Αθ. Χρυσοβέργης ο οποίος προς το παρόν δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ούτε και πρόκειται να μπει σε εσωκομματική διαδικασία, αν και όπως λένε συνεργάτες του είναι πολύ νωρίς για το τελικό “ναι” ή “όχι”.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ακούστηκε και πάλι το όνομα του τελευταίου νομάρχη Λουκά Κατσαρού, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το δήμο Τυρνάβου αφού δεν θέλει αν έλθει σε σύγκρουση με τους εκατοντάδες φίλους του στη γενέτειρά του.

Τέλος δεν πρέπει να μας διαφεύγει της προσοχής ότι πιέσεις δέχεται και ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Αστ. Ροντούλης, τον οποίο πληροφορίες τον θέλουν να είναι κοντά στη ΝΔ, αλλά ο ίδιος προς το παρόν τουλάχιστον αποκλείει το ενδεχόμενο να ηγηθεί συνδυασμού στο δήμο Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ