ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ

SABASΣε κλινική του Πανεπιστημιακού Nοσοκομείου Λάρισας θα νοσηλευτεί ο καταδικασμένος για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη Σάββας Ξηρός, με απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά που διέταξε 30ήμερη διακοπή της ποινής του. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του Σάββα Ξηρού, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται συνεχώς.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν γιατροί αλλά και δύο ιατροδικαστές οι οποίοι εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και επεσήμαναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε νευρολογική κλινική δημόσιου νοσοκομείου προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η αίτηση του Σάββα Ξηρού – τέταρτη που έχει καταθέσει – αφορούσε την διακοπή της ποινής προκειμένου να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα σε νευρολογική κλινική καθώς εδώ και καιρό έχει διαγνωστεί πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ωστόσο το δικαστήριο και παρά την εισαγγελική πρόταση για πεντάμηνη διακοπή ποινής για νοσηλεία σε νευρολογική κλινική, τελικά αποφάσισε διακοπή για ένα μηνά και εισαγωγή του στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου Λάρισας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com