ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης “Νέ@ Λάρισα”

15ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 6-1Μια υπεύθυνη απάντηση αναζητούν επί μακρόν οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκεται στα όρια της Ανθούπολης με τη Νέα Πολιτεία για το τι μέλλει γενέσθαι με ορισμένες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στους χώρους που βρίσκονται πέριξ του 15ου Γυμνασίου.

Αυτοψία στη συγκεκριμένη περιοχή πραγματοποίησαν μέλη της δημοτικής κίνησης “νέ@ Λάρισα”, τα οποία συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν αφορούν σε μια παλιά γραμμή του ΟΣΕ που υπάρχει στην περιοχή και βρίσκεται σε απόσταση “αναπνοής” από το 15ο Γυμνάσιο, τον χωματόδρομο που βρίσκεται δίπλα από το σχολείο, την  δημιουργία πεζοδρομίων, αλλά και τα αγριόχορτα που υπάρχουν στις γύρω εκτάσεις. Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για τον εξωραϊσμό της περιοχής που βρίσκεται πέριξ του σχολείου, χωρίς ωστόσο να έχουν βρεί μέχρι στιγμής ανταπόκριση. Δικαιολογίες, όπως πληροφόρησαν οι ίδιοι, τα στελέχη της “νέ@ςΛάρισας” έχουν ακούσει αρκετές. Η εμπλοκή του ΟΣΕ από τη μία, εκτάσεις που ανήκουν στο στρατόπεδο “Μπουγά” από την άλλη, αποτελούν το πρόσχημα για την ανυπαρξία παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στην περιοχή, την οποία καθημερινά διασχίζουν πολλοί μαθητές και όχι μόνο. Τα στελέχη της “νέ@ς Λάρισας”, κατέγραψαν λεπτομερώς όλα τα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής που βρίσκεται επί της ουσίας στα όρια των συνοικιών της Ανθούπολης με τη Νέα Πολιτεία και διευκρίνισαν ότι παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη βούληση και συνεργασία από την πλευρά όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ