ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΑΥΣΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

καπνοςΜπορεί σε όλες τις μεγαλουπόλεις το υπουργείο Περιβάλλοντος να έχει σημάνει συναγερμό λόγω της αύξησης των ρύπων που εκπέμπουν τα τζάκια που καίνε χιλιάδες οικογένειες για να ζεσταθούν στην επαρχία όμως τα πράγματα δεν είναι και πιο καλά, αφού οι ανεξέλεγκτες καύσεις διαφόρων αντικειμένων προκαλούν εξίσου σημαντική ατμοσφαιρική ρύπανση.

Ενδεικτικό παράδειγμα η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα όπου οι ανεξέλεγκτες καύσεις διαφόρων υλικών ακόμη και συσκευασιών φυτοφαρμάκων και πλαστικών είναι καθημερινό φαινόμενο.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο έχει ενταθεί με αποτέλεσμα συνεχώς ένας μαύρος καπνός να σκεπάζει όλη την κατοικημένη περιοχή και μια δυσάρεστη και αποπνικτική οσμή να πλανάται στην ατμόσφαιρα.

Σήμερα μάλιστα εξαιτίας της καύσης πλαστικών υλικών συσκευασίας πολύ κοντά στα σπίτια υπήρξαν διαμαρτυρίες προς το άτομο που τα έκαιγε το οποίο απάντησε στους διαμαρτυρόμενους ότι πήρε άδεια από κάποιο άτομο δπου εργάζεται στο δημαρχείο στον Αμπελώνα.

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και επικίνδυνα για την υγεία των κατοίκων θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση με παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της διεύθυνσης υγιεινής της περιφέρειας Θεσσαλίας και φυσικά του δήμου Τυρνάβου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ