ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΕΒ Δ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

τοεβΒλέποντας να κινδυνεύουν οι Τοπικοί Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων με οικονομικό αφανισμό, εξαιτίας των κλοπών που σημειώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση σε αντλιοστάσια και άλλες εγκαταστάσεις τους, οι διοικήσεις των οργανισμών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του δήμου Τυρνάβου,

αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα για τη θωράκιση των περιουσιακών στοιχείων των ΤΟΕΒ ευθύνης τους.

Στο πλαίσιο αυτό ήδη πραγματοποίησαν προ ημερών μία συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχει προτεραιότητα στις ενέργειες προστασίας των αντλιοστασίων αλλά και εντοπισμού των δραστών, με τη λειτουργία γραμμής στο τηλεφωνικό κέντρο της Α.Δ. Λάρισας, που θα οδηγεί σε άμεση επέμβαση είτε μελών της ομάδας ΔΙΑΣ είτε της ΟΠΚΕ.

Παράλληλα οι διοικήσεις των ΤΟΕΒ εξέτασαν το ενδεχόμενο να φυλάσσονται οι περιοχές εκ περιτροπής από αγρότες – αρδευτές ή να ανατεθεί η φύλαξη σε ιδιωτική εταιρία φύλαξης, ενέργεια που ανάλογα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες έχει σημαντικό κόστος.

Το αν θα γίνεται η φύλαξη των αγροτικών περιοχών από τους ίδιους τους αγρότες ή από εταιρία φύλαξης θα αποφασιστεί αμέσως μετά τις γιορτές, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι κάτι κινείται για την προστασία αγροτών και αρδευτικών συστημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ