ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ Ν.Δ.

node (Αντιγραφή)Στo πλαίσιo της πρωτοβουλίας ΣΤΗΡΙΖΩ- μήνας για το παιδί, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Ν. Δημοκρατίας κ. Δημ. Παπαευθυμίου, του Τομεάρχη Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Βασ. Πινακά, του υποψηφίου βουλευτή και Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Λάρισας κ. Χρ. Καλομπάτσιου και του  Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Λάρισας Αθαν. Παιδή στις παιδιατρικές κλινικές

των δύο νοσοκομείων της Λάρισας όπου μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις Άγιες ημέρες.

Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις διοικήσεις των νοσοκομείων και ανταλλάχθηκαν ευχές.

Μετά τις παραπάνω επισκέψεις ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ. Δημ. Παπαευθυμίου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Θα θέλαμε ολόψυχα και ειλικρινά να ευχαριστήσουμε  όλο το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες του στα δύο Νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας του Νομού Λάρισας.

Θέλουμε να εξαίρουμε το αξιόμαχο των ιατρών και νοσηλευτών, που με την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, παρέχουν καθημερινά με αυταπάρνηση, φιλότιμο και ανθρωπιά, υπερβάλλοντας εαυτόν πολλές φορές, ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας.

Μέσα από έναν συνεχή εποικοδομητικό διάλογο, αφήνοντας στην άκρη τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας τόσο στους εργαζομένους όσο και στους ”χρήστες” του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ενός συστήματος υγείας προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες, με καθολικές και ποιοτικές υπηρεσίες. Ενός συστήματος υγείας που θα αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους περιορισμένους λόγω της οικονομικής κρίσης (που ταλαιπωρεί τη χώρα και τους πολίτες της) πολύτιμους πόρους, ανθρώπινους και υλικούς.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και δημιουργικότητα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ