ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 71ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 26ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Το έγκλημα είχε σημειωθεί τον Φεβρουάριο του 2011 όταν η άτυχη κοπέλα βρέθηκε σχεδόν καμμένη μέσα στο σπίτι της

φαρσαλΕξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, η ανθρωποκτονία 26χρονης ημεδαπής που βρέθηκε νεκρή την 03.02.2011 σε ισόγεια μονοκατοικία, όπου διέμενε στα Φάρσαλα Λάρισας. 

Ειδικότερα,η 26χρονη είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της, από τον 44χρονο σύνοικο – αρραβωνιαστικό της. Στο σώμα της έφερε σοβαρά εγκαύματα, ενώ εστίες πυρκαγιάς διαπιστώθηκαν και σε άλλους χώρους της οικίας.

Από τις έρευνες, τις αυτοψίες, τα ευρήματα και τα στοιχεία που προέκυψαν από την εξέλιξη – πρόοδο των προανακριτικών κ.λ.π αστυνομικών ενεργειών, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων διακριβώθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση 71χρονου ημεδαπού, ο οποίος διαμένει στα Φάρσαλα.

Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω, λόγω εξαφανίσεως του πατέρα της 26χρονης, προ 12ετίας, είχε αναλάβει ατύπως την προστασία της, λόγω της ανηλικότητας της.

Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας και την υποβολή της στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ασκήθηκε στον 71χρονο ημεδαπό ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com