ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ Θ. ΠΑΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

παιδΠυκνώνουν το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες που θέλουν τον περιφερειακό σύμβουλο Θ. Παιδή να ηγείται σχήματος στο δήμο Ελασσόνας, έχοντας δίπλα του την πλειοψηφία των υποψηφίων αλλά και των νυν δημοτικών συμβούλων της παράταξης του πρώην δημάρχου Χ. Καραγιάννη.

Καλά πληροφορημένες πηγές επισημαίνουν ότι τους τελευταίους δύο μήνες βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις ανάμεσα στον Θ. Παιδή και στους συγκεκριμένους συμβούλους, αλλά και του περιφερειακού συμβούλου με στελέχη της τοπικής ΝΔ αλλά και εκπροσώπους φορέων της περιοχής, που του ζητούν να αφήσει την περιφέρεια και να ασχοληθεί με το δήμο Ελασσόνας. Στα αξιοσημείωτα όπως αναφέρουν πάντα οι ίδιες πηγές είναι ότι μια πιθανή υποψηφιότητά του θα μπορούσε να συγκεντρώσει και προσωπικότητες από άλλους πολιτικούς χώρους.

Μάλιστα όπως αναφέρουν ένας από τους κυρίαρχους λόγους που ασκούνται πιέσεις στον Θ. Παιδή είναι η συνολική του παρουσία τόσο τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τον αθλητισμό όσο και τα τελευταία 3,5 χρόνια ως περιφερειακός σύμβουλος που επέδειξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και τους κατοίκους της.

Ο ίδιος πάντως προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ