ΞΑΝΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟ ΝΕΡΟ!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟλοι γνωρίζουμε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή αλλά το να δικάζονται τα ίδια άτομα για το ίδιο αδίκημα μάλλον ξεπερνά και τα όρια κάθε φαντασίας και εκτός αν δεν πρόκειται για κάποιο λάθος δικαστικών λειτουργών τότε ίσως να υπάρχει πίσω από αυτή την ενέργεια σκοπιμότητα για να σταματήσουν οι αγώνες διαφόρων κοινωνικών ομάδων.

Και για να γίνω πιο σαφής, σήμερα 6 μέλη της επιτροπής αγώνα για φθηνό νερό δήμου Τυρνάβου πήραν κλήσεις για να εμφανιστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας στις 12 Φεβρουαρίου για να δικαστούν για το αδίκημα της παρακώλυσης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που σύμφωνα με το κατηγορητήριο τελέστηκε στις 19 Ιανουαρίου 2012 στις 7.25 μ.μ.

Μόνο που τα ίδια άτομα για το ίδιο αδίκημα την παρακώλυση δηλαδή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στις 19 Ιανουαρίου 2012 περί ώρας 7.10 μ.μ. είχαν οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 21 Μαρτίου 2012, η υπόθεση είχε αναβληθεί για να τεθεί το όλο θέμα στο αρχείο τον Νοέμβριο του 2013, αφού το αδίκημα είναι ένα από αυτά που παραγράφονται βάσει ενός νέου νόμου που ψήφισε η ελληνική πολιτεία.

Αν μη τι άλλο φαντάζει παράλογο να ξανασέρνονται στο δικαστήριο για το ίδιο αδίκημα τα ίδια άτομα εκτός και αν οι δύο αξιότιμοι κ.κ. Εισαγγελείς που υπέγραψαν τα δύο κατηγορητήρια και τις κλήσεις θεώρησαν ότι το αδίκημα είναι διαρκές και κατά συνέπεια μπορούν να μιλούν για διαφορετικό αδίκημα ανά 10 – 15 λεπτά…

Φυσικά και προκαλεί ερωτήματα πώς είναι δυνατόν για ένα πλημμέλημα που στο κάτω – κάτω αφορά κινητοποίηση μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας ενάντια σε μία ληστρική και παράλογη απόφαση της δημοτικής αρχής του Τυρνάβου για αύξηση της τιμής του πόσιμου νερού έως και 500% να ασχολούνται δύο Εισαγγελείς τη στιγμή που όλοι διαμαρτύρονται ότι καθυστερούν υπερβολικά μέχρι και με κίνδυνο παραγραφής κακουργήματα επειδή δεν υπάρχουν λειτουργοί να τρέξουν τις δικογραφίες.

Πάντως όπως και να έχει το όλο θέμα αν δεν πρόκειται για λάθος τότε μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουμε αλλού τις αιτίες της ενέργειας που προφανώς μπορεί να εντάσσεται σε ένα συνολικό σχεδιασμό τρομοκράτησης του λαϊκού φρονήματος για τη διατήρηση της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν η κυβέρνηση και οι μνημονιοφύλακες δήμαρχοι σε όλη την επικράτεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ