ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

αμπεΠοδαρικό με μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2 – 0 επί του Ρήγα Φεραίου έκανε για το 2014 ο Αμπελωνιακός στο γήπεδο του Βελεστίνου, δίνοντας σάρκα και οστά στο όνειρο της παραμονής στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καπετανόπουλου μπήκαν αποφασισμένοι να “χτυπήσουν” το παιχνίδι και αυτό φάνηκε από τη σωρεία ευκαιριών που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 2ο ημίχρονο μόνο που αυτή τη φορά οι “πράσινοι” κατόρθωσαν να σκοράρουν στο 53 με τον Κομισόπουλο ενώ ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Αλεξανδρή τρία λεπτά αργότερα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Αμπελωνιακό να χάνει και άλλες ευκαιρίες με τους Κακαβίτση και Αλεξανδρή, ενώ τις ελάχιστες φορές που οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου φάνηκαν απειλητικοί, ήταν καταλυτική η παρουσία του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα του Αμπελωνιακού, Τρούκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι ο Αμπελωνιακός πήγε με ενδεκάδα έκτακτης ανάγκης αφού απουσίαζαν λόγω καρτών οι Πολύζος και Φλέγγας, λόγω τραυματισμού ο Ρόκα, ενώ λόγω ίωσης ο Κόκκινος μπόρεσε να αγωνιστεί μόλις για 10′.

Πάντως οι νεαροί παίκτες που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν έδειξαν ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι.

Η σημερινή νίκη, η πρώτη μετά από πολύ καιρό για την ομάδα του Αμπελωνιακού, όπως ήταν φυσικό, πανηγυρίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αγριόδημος φανερά ικανοποιημένος από την προσπάθεια, υποσχέθηκε πριμ στους ποδοσφαιριστές.

Ο κ. Αγριόδημος σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα σιγά – σιγά βρίσκει το δρόμο της και η προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για την παραμονή στην κατηγορία θα συνεχιστεί με μεγάλη αποφασιστικότητα. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν ακόμη δύο τουλάχιστον μετεγγραφές σε θέσεις που κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζονται ενισχύσεις. Η σημερινή νίκη σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο είναι η απαρχή για μια καλύτερη πορεία της ομάδας που, στο δύσκολο από εδώ και πέρα δρόμο για τη σωτηρία, χρειάζεται δίπλα της το φίλαθλο κόσμο του Αμπελώνα.

Ο Αμπελωνιακός: (Δ. Καπετανόπουλος) Τρούκης, Γκαμπέτας, Τζιαρτζιάνας, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης, Παπανδρέου, Χατζούλης, Μπίκος, Κούρο, Αλεξανδρής, Κακαβίτσης. Επαιξαν ακόμη και οι Κόκκινος, Μεζίνι και Μαυρίδης.

Η Βαθμολογία

1

ΛΑΜΙΑ

11

25

2

ΚΥΜΗ

11

25

3

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

12

22

4

ΛΕΥΚΑΔΙΑ

11

21

5

ΤΡΙΚΑΛΑ

12

20

6

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

11

20

7

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

12

19

8

ΝΑΟΥΣΑ

11

16

9

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

11

14

10

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

11

11

11

ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

11

11

12

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

11

9

13

ΧΑΛΚΙΔΑ

11

9

14

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

11

8

15

ΠΥΡΓΕΤΟΣ

11

0

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ