Η “ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΟΛΙΣ” ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

λαρισαιωνπολιςΚρίσιμη ανοιχτή ολομέλεια της Δημοτικής Παράταξης Λαρισαίων Πόλις θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου στις 8.00 μ.μ. σε αίθουσα του Ξενοδοχείου «Διόνυσος». Η ολομέλεια θα κληθεί, να αποφασίσει με τρόπο διαφανή και δημοκρατικό σχετικά με την  πρόταση που υιοθέτησε η ομάδα εργασίας για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και την επιλογή

του επικεφαλής και γενικά για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί το εγχείρημα της κοινής καθόδου στις εκλογές.

Στην ανακοίνωση – πρόσκληση της Λαρισαίων Πόλις αναφέρονται τα εξής:

«Tον Ιούνιο του 2013 στην ολομέλεια της παράταξης μας «Λαρισαίων Πόλις» διαπιστώσαμε  την κρισιμότητα των στιγμών που διέρχεται συνολικά η τοπική αυτοδιοίκηση και την αναγκαιότητα για μια πλήρη ανατροπή στο δήμο Λαρισαίων. Διακηρύξαμε την πίστη μας ότι είναι πια αναγκαιότητα να αναπτυχθεί ένα πραγματικά αυτοδιοικητικό κίνημα αρχών, ένα ευρύτερο μέτωπο, παρατάξεων, κινήσεων, συλλογικοτήτων και πολιτών οι οποίοι θα συμφωνήσουν σε μια πολιτική βάση η οποία θα βάζει σε δεύτερη μοίρα κομματικές σκοπιμότητες, μικροπολιτική και προσωπικές φιλοδοξίες, ώστε να μπορέσει να υπάρξει προοπτική για αλλαγή και να δίνει μια νέα προοπτική για το δήμο.

Οι προσπάθειές μας βρήκαν εύφορο έδαφος, οι αγωνίες μας συναντήθηκαν μ΄  αυτές άλλων  δημοκρατικών δημοτικών παρατάξεων. Η κοινή διακήρυξη που συντάχθηκε από την παράταξή μας, την  «Ενωτική πρωτοβουλία» και την «Πράσινη πόλη», για την συγκρότηση ενός  Αυτόνομου Δημοκρατικού Αυτοδιοικητικού Μετώπου με στόχο μια νέα τοπική αυτοδιοίκηση και την ανατροπή στο δήμο Λαρισαίων ήταν πια γεγονός. Η κοινή διακήρυξη εγκρίθηκε με ενθουσιασμό στην ολομέλεια της παράταξης μας τον Οκτώβριο, και μέσω αυτής καλούσαμε κάθε παράταξη και συλλογικότητα και όλους τους Λαρισαίους δημότες σε συμπόρευση με προοπτική την κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Τώρα πια είμαστε στην τελική και κρίσιμη φάση των διεργασιών. Η ομάδα εργασίας των τριών αυτοδιοικητικών κινήσεων κατέληξε σε μια πρόταση προς τις ολομέλειες των παρατάξεων, για τον τρόπο συγκρότησης του ψηφοδελτίου και για την ανάδειξη του επικεφαλής του Κοινού Συνδυασμού από ένα εκλεκτορικό σώμα διακοσίων περίπου ατόμων το οποίο ορίζεται ισότιμα από τις 3 κινήσεις.

Η ολομέλεια της Παράταξής την Πέμπτη 16/1/14 είναι κρίσιμη και καλείται, να αποφασίσει με τρόπο διαφανή και δημοκρατικό σχετικά με την  πρόταση αυτή και γενικά για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί το εγχείρημα και  θα κατέβουμε  στις εκλογές του Μαϊου 2014. Στόχος μας είναι η νίκη και μια νέα προοπτική για το δήμο Λαρισαίων.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πόλη και την ιστορία της καλούμε τα μέλη, τους φίλους, όλους τους πολίτες που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθειά μας και θέλουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα αυτό για την νίκη στις εκλογές και την ανατροπή στο δήμο Λαρισαίων, να παρευρεθούν στην  πραγματικά κρίσιμη ολομέλεια της παράταξής μας, που θα γίνει την Πέμπτη 16/1/14 και ώρα 8.00 στο Ξενοδοχείο Διόνυσος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ