ΕΙΧΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

fylakes-larisas Συνελήφθησαν, χθες (07-01-2014) το πρωί στις φυλακές  Λάρισα από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Α.Δ. Λάρισας, δύο  κρατούμενοι, ένας 49χρονος και ένας 56χρονος, για κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών εντός των φυλακών.
Ειδικότερα, ο 49χρονος κρατούμενος είχε στην κατοχή του μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,8) γραμμαρίων, την οποία παρέδωσε σε σωφρονιστικό υπάλληλο. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 49χρονος κρατούμενος είχε προμηθευτεί την προαναφερόμενη ποσότητα ηρωίνης από τον 56χρονο αλλοδαπό, συγκρατούμενό του, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Οι συλληφθέντες παραμένουν έγκλειστοι στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Σημειώνεται ότι ο 49χρονος εκτίει από (25-09-2009) ποινή κάθειρξης δεκαέξι ετών, επτά μηνών και είκοσι ημερών για σωματεμπορία σε βάρος ανηλίκου κατ’ επάγγελμα, απόπειρα κλοπής, αγορά, κατοχή και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο υπήκοος Αλβανίας  εκτίει από (30-05-2002) ποινή ισόβιας κάθειρξης για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ