ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ

KEΧωρίς κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις στην Αθήνα λόγω εορτών, ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, κυριολεκτικά όργωσε το Νομό. Τελευταίες του επισκέψεις , η Αγιά και  η Ελασσόνα.

Στην ατζέντα των θεμάτων πολλά και διάφορα. Φορολόγηση αγροτεμαχίων, λογιστικά βιβλία αγροτών, προβλέψεις για την οικονομία, ανεργία, τουρισμός και φαινόμενα διαφθοράς, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις.

– Για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων, ο βουλευτής υπενθύμισε στους πολίτες πως και σε παλιότερες επισκέψεις του, τους είχε διαβεβαιώσει ότι η φορολόγηση για τα αγροτεμάχια θα είναι χαμηλή. «ασφαλώς και το ιδανικό θα ήταν να μην είχε επιβληθεί, όμως σε αυτήν την κρίσιμη καμπή που όλοι συνεισφέρουν, καταφέραμε να έχουμε την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση, η οποία όμως δίνει σημαντική βοήθεια στην οικονομία μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

– Για τα λογιστικά βιβλία που θα υποχρεούνται να κρατούνε οι αγρότες από φέτος, ο κ. Κέλλας δήλωσε πως η πλειοψηφία των αγροτών, δεν θα χρειάζεται να διατηρεί βιβλία ενώ τόνισε πως με την τήρηση βιβλίων θα παταχθεί η υπερτιμολόγηση των προϊόντων με αποτέλεσμα και την μείωση των τιμών αλλά και την φοροδιαφυγή.

– Για τις προβλέψεις στην οικονομία, ο βουλευτής κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους λέγοντας πως τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά και η χώρα επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, όμως χρειάζεται υπομονή και δουλειά, δίνοντας όμως και έναν τόνο αισιοδοξίας τονίζοντας πως φέτος οι πολίτες για πρώτη φορά θα έχουν χειροπιαστά αποτελέσματα.

– Για το θέμα της ανεργίας, ο κ. Κέλλας συμφώνησε πως η ανεργία αποτελεί μάστιγα για ολόκληρη τη χώρα και υποστήριξε πως οι προσπάθειες που έχουν γίνει ως τώρα δεν είναι επαρκείς. «χρειάζονται ριζοσπαστικά μέτρα για να μπορέσει να υπάρξει αισθητή μείωση»  τόνισε.

– Για τον τουρισμό, ένα θέμα που αφορά σε μεγάλο βαθμό τα παράλια του Δήμου Αγιάς, ο βουλευτής τόνισε πως όσο η χώρα θα σταθεροποιείται ο τουρισμός θα αυξάνεται και για την συγκεκριμένη περιοχή φάνηκε αρκετά αισιόδοξος για περαιτέρω ανάπτυξη.

– Τέλος για τα φαινόμενα διαφθοράς που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, ο βουλευτής δήλωσε απογοητευμένος από τέτοιες συμπεριφορές, αλλά απολύτως ικανοποιημένος αφού για πρώτη φορά όλες αυτές οι υποθέσεις οδηγούνται στη δικαιοσύνη,  με την κυβέρνηση να δείχνει μηδενική ανοχή σε τέτοια φαινόμενα από όπου και αν προέρχονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ