ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

διμΟ Δήμος Λαρισαίων  και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Επιχειρήσεων Δημιουργικού Τομέα» διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη ενημερωτική ημερίδα στις 10:00 πμ. στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Η ημερίδα έχει ως αντικείμενο την ενημέρωση των δυνητικά ωφελουμένων της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών φορέων για τις δράσεις και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τη συμμετοχή τους στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ», το οποίο αποσκοπεί στην κοινωνική, επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριοποίηση 80 ανέργων του Δήμου Λαρισαίων.

Η πράξη «Θυρίδες Ανάπτυξης και Λειτουργίας Επιχειρήσεων στο Δημιουργικό Τομέα», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013»  που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Πρόγραμμα Ημερίδας

10:00 – 10:15   Προσέλευση – Καφές

10:15 – 10:30   Χαιρετισμοί – Καλωσόρισμα

10:30 – 11:00   «Πρόγραμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ: Παρουσίαση του σχεδίου δράσεων για την Επιχειρηματικότητα & Επαγγελματική Ένταξη των ωφελουμένων στον Δημιουργικό τομέα»

Αναστασοπούλου Βασιλική Υπεύθυνη Έργου

11:00 – 11:15   Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις: «Πως η συνένωση δυνάμεων  οδηγεί στη δημιουργία θέσεων εργασίας και αξιοποίηση των επιχειρηματικών ικανοτήτων»

Μόσχης Ελευθέριος Υπεύθυνος Προγραμμάτων Κατάρτισης & Συμβουλευτικής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ