Η ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΟ INTERNET ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

οδοντόβουρτσαΗ συσκευή φιλοδοξεί «να ανακαλύψουμε εκ νέου τη στοματική φροντίδα”, σύμφωνα με τον Loic Cessot, τον κατασκευαστή της. «Η ιδέα δεν είναι να βουρτσίζετε πιο δυνατά, αλλά πιο έξυπνα.»…

Η οδοντόβουρτσα Kolibree περιλαμβάνει έναν αισθητήρα ο οποίος ανιχνεύει πόσο πέτρα αφαιρείται σε ένα βούρτσισμα. Καταγράφει επίσης κι άλλες πληροφορίες κατά το βούρτσισμα ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν μια συνέπεια στον καθαρισμό κάθε φορά.

Η συσκευή μεταφέρει τις πληροφορίες ασύρματα σε ένα smartphone app – ένα ιδιαίτερα χρήσιμο βοήθημα για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τις προσπάθειες καθαρισμού των δοντιών των μικρών παιδιών τους, σύμφωνα με τον Cessot.

«Όταν χρησιμοποιείτε μια κανονική οδοντόβουρτσα ποτέ δεν ξέρετε τι έχετε καθαρίσει. Θα μπορούσε να είναι 30%. Το μόνο πρόσωπο που ξέρει πραγματικά είναι ο οδοντίατρος.”

Όμως, η εφαρμογή μπορεί να πει αν οι χρήστες έχουν καθαρίσει τις δύσκολες περιοχές ή δεν είναι ενδελεχές το βούρτσισμα. Η εφαρμογή έχει ως στόχο την αύξηση των κινήτρων και να γίνει η εμπειρία του βουρτσίσματος πιο διασκεδαστική, δήλωσε ο Cessot.

Η οδοντόβουρτσα θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, και οι παραγγελίες θα είναι διαθέσιμες αρχικά μέσω Kickstarter από $99 έως $200, ανάλογα με το μοντέλο και θα περιλαμβάνουν δωρεάν mobile app

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ