4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

νδΜέσα στο σαββατοκύριακο όλα δείχνουν ότι θα λήξει το θέμα του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο που θα στηρίξει η ΝΔ στο δήμο Τυρνάβου, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί στον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανδ. Καλακαλά 4 αιτήσεις για στήριξη του κόμματος από τους

Λάμπρο Βουγιατζή δημοτικό σύμβουλο πρώην αντιδήμαρχο Τυρνάβου, Τ. Ψύρρα δημοτική σύμβουλο πρώην δήμαρχο Αμπελώνα, Χρ. Κατσαρό φυσικοθεραπευτή και Κ. Γκαράτζα αστυνομικό.

Τα ονόματα αυτά αναμένεται να συζητηθούν σε συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο. το Σάββατο ή την Κυριακή και τα μέλη της θα κληθούν να δώσουν στήριξη σε κάποια από αυτές τις υποψηφιότητες, εκτός και αν μέχρι τότε υπάρξει και κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η απόφαση της ΔΗΜ.ΤΟ δεν θα είναι δεσμευτική αφού την τελική απόφαση θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα η ΝΟΔΕ Λάρισας του κόμματος που δεν αποκλείεται να εξετάσει και άλλες υποψηφιότητες.

Εξυπακούεται ότι στο παιχνίδι για τη διεκδίκηση στήριξης από τη ΝΔ παραμένει ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Αθ. Νασίκας ο οποίος σύμφωνα με συνεργάτες του δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία αξιολόγησης από τη ΔΗΜ.Τ.Ο., ενώ ακούγονται έντονα τα ονόματα του νεαρού μηχανικού Χρ. Παληού, αλλά και του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανδ. Καλακαλά, ως άτομα που μαζί με κάποιους από τους 4 μπορούν να ενώσουν το κόμμα σε επίπεδο δήμου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ