ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΟΤΑΤο Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Λάρισας καλεί τους εργαζόμενους στους δήμους  να συμμετέχουν την Παρασκευή 10 Γενάρη στην στάση εργασίας από 11 έως τέλος της βάρδιας. Σε ανακοίνωση του συνδικάτου αναφέρονται τα εξής:

«Όλο και πιο εκρηκτική γίνεται μέρα με τη μέρα η κατάσταση για την εργατική λαϊκή οικογένεια. Τα πενιχρά μεροκάματα που εξανεμίζονται, τα χαράτσια που τσακίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά, η ακρίβεια, η εμπορευματοποιημένη Υγεία και Παιδεία, μας εξοντώνουν καθημερινά.

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον εντεινόμενο  αυταρχισμό της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων που αγωνίζονται για την υπεράσπιση της ζωής τους. Η Κυβέρνηση του κεφαλαίου, της τρόικας και των εργοδοτικών συμφερόντων σέρνει στα δικαστήρια συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕ ΟΤΑ ανάμεσα τους  στελέχη του ΠΑΜΕ και του ταξικού κινήματος , για την απεργία που είχε γίνει τον Οκτώβρη του 2011 με την κατηγορία ότι προκάλεσαν ρύπανση του περιβάλλοντος σε μια σειρά περιοχές της Αθήνας λόγω της απεργίας!!!

Πιστεύουμε πως η κίνηση αυτή εντάσσεται σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού των εργαζομένων του κλάδου σε μια περίοδο που στον κλάδο εντείνονται  οι απολύσεις, οι διαθεσιμότητες το χαράτσωμα του λαού, αλλά και τις ιδιωτικοποιήσεις τομέων των Δήμων με κορωνίδα την καθαριότητα.

Απαντάμε ότι η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό.

Η τρομοκρατία τους δε θα περάσει γιατί το δίκιο μας είναι πιο ισχυρό από τα μέτρα τους και τις δίκες που θέλουν να στήσουν».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com