Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟ

Alekos_Sakellarios[1]Υπό την αιγίδα του Δικτύου “Περραιβία” και τη συνεργασία των Συλλόγων Γυναικών Τσαριτσάνης και Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, με μια μουσικοθεατρική παράσταση και τη συμμετοχή  80 και πλέον συντελεστών, με τίτλο “Λες και ήταν Χθες…”, θα τιμηθεί ο σπουδαίος  θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και στιχουργός Αλέκος Σακελλάριος,

100 χρόνια από τη γέννησή του, για τη  μεγάλη του προσφορά στον Ελληνικό Κινηματογράφο, το Θέατρο και τη μουσική, αφού έχει συγγράψει εκατοντάδες θεατρικά και κινηματογραφικά έργα ,όπως επίσης και χιλιάδες στίχους των καλύτερων Ελληνικών τραγουδιών, που συντρόφεψαν όλους μας επί δεκαετίες  .

Παράλληλα θα τιμηθεί και ο Ελασσονίτης θεατρικός Συγγραφέας κ. Κώστας Παπαπέτρος για την μεγάλη του προσφορά στο θέατρο και στα Ελληνικά Γράμματα, ο οποίος και θα μιλήσει για τη ζωή και το έργο του Αλ. Σακελλάριου, ενώ θα παρουσιαστεί σχετικό Βίντεο .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου  Βασ. Φαρμάκη» το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. και περιλαμβάνει μια πανδαισία από σπουδαίες φωνές, χορογραφίες, εικόνες, κείμενα από σπουδαίου σολίστες και χορευτές της περίφημης Σχολής Χορού CHORUS LINE Βόλου, με χορογράφο την κ. Βάσω Τηλιοπούλου και ένα μαγικό ταξίδι στις καλλίτερες στιγμές και τα μεγαθήρια του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στη σειρά μεγάλων μουσικοθεατρικών εκδηλώσεων  με τίτλο «Μέρες Πολιτισμού» που διοργανώνονται  από το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-Τομέας Πολιτισμού  και τους   Συλλόγους-Μέλη  του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ