ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΆΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Στα χέρια των διωκτικών αρχών ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,  καθώς το ένταλμα σύλληψης εναντίον του μετατράπηκε από την Παρασκευή σε διεθνές. Eντοπίστηκε στην Τουρκία από το κινητό του τηλέφωνο…

Ο Άγγελος Φιλιππίδης εμφανίζεται στο σχετικό εισαγγελικό πόρισμα ως πρόσωπο-κλειδί στο θέμα των «κόκκινων» δανείων που δόθηκαν από το ΤΤ.

Εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη για απάτη σε βάρος του Δημοσίου με τις επιβαρυντικές περιστάσεις (ειδικότερες συνθήκες εγκληματικής δράσεως, αντικείμενο ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας) εκ της οποίας το όφελος που πέτυχε ή επεδίωξε ο δράστης ή η ζημία που προξενήθηκε είναι μεγαλύτερη των 150.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος, σε πρόσφατες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, δήλωνε ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ και επρόκειτο να παραδοθεί αυτοβούλως.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδοθεί στις ελληνικές Αρχές προκειμένουν να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Φιλιππίδης: Ουδέποτε δήλωσα πως ήμουν στις ΗΠΑ

Λίγο μετά τη σύλληψή του ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μίλησε στον Real Fm και στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή. Μεταξύ άλλων ο Α. Φιλιππίδης ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε δήλωσε πως βρισκόταν στις ΗΠΑ.

Αναφορικά με το πόρισμα για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει υπόθεση» ενώ δήλωσε στοχοποιημένος.

topontiki.gr/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ