“ΛΕΥΚΗ” ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

amp (Αντιγραφή)Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το σημερινό παιχνίδι του Αμπελωνιακού με τον Α.Ο. Λευκαδίων Ημαθίας, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Δ. Καπετανόπουλου αναζήτησαν από το πρώτο λεπτό της συνάντησης το γκολ πιέζοντας τους αντιπάλους τους.

Οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας κι αναζητώντας το γκολ, πρώτα με τον Αλεξανδρή το σουτ του οποίου στο 15′ έφυγε άουτ και λίγα λεπτά αργότερα με τον Κόκκινο που επίσης είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ ύστερα από σουτ που επιχείρησε.

Στη συνέχεια οι παίκτες των Λευκαδίων ισορρόπησαν το παιχνίδι πιέζοντας και αυτοί με τη σειρά τους τον Αμπελωνιακό. Ετσι το παιχνίδι κύλησε μέχρι το 45′ χωρ’ίς όμως να δημιουργηθεί κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες παρά το γεγονός ότι ο Αμπελωνιακός είχε την κατοχή της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με τα Λευκάδια να πιέζουν και να φτάνουν πιο εύκολα κοντά στην εστία του Τρούκη που για μια ακόμη φορά ήταν αλάνθαστος αποτρέποντας τους αντιπάλους να σκοράρουν σε δύο περιπτώσεις.

Ο προπονητής του Αμπελωνιακού βλέποντας ότι υπάρχει κίνδυνος η ομάδα του να δεχθεί τέρμα προχώρησε σε αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι τον Μεζίνι στη θέση του Χατζούλη και λίγο αργότερα τον Βούκια στη θέση του Αλεξανδρή. Οι δύο αλλαγές και ειδικά ο Μεζίνι συνέβαλαν στο να αποκτήσει και πάλι ο Αμπελωνιακός την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά αυτή η υπεροχή ούτε και πάλι καρποφόρησε, με αποτέλεσμα το σφύριγμα της λήξης να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Αμπελωνιακός: Τρούκης, Χατζούλης (70 Μεζίνι, 90 Τασιούλης), Τζιαρτζιάνας, Πολύζος, Γκαμπέτας, Πασχαλίδης, Κόκκινος, Μπίκος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής (78 Βούκιας) Μαυρίδης.

Λευκάδια: Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Πλακοβίτης, Μισαηλίδης, Πίττος, Κουκουράκης (70 Ζαρογιάννης), Λμπριανίδης, Γιαουτζής, Εξαρχος, Δημητριάδης (80 Κοκαλής).

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ