Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΣΚΟΝΕΣ…

ΚΑΣΙΔNέα ντοκουμέντα «φωτιά» από την καθημερινότητα των νεοναζί ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίζεται σε φωτογραφία να «χαϊδεύει» το όπλο του, ενώ σε άλλη εικόνα που βρέθηκε σε υπολογιστή του απεικονίζεται η επεξεργασία μιας περίεργης «σκόνης».

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το «Εθνος της Κυριακής» εικονίζονται ο Ηλίας Κασιδιάρης με κοντό σορτσάκι καθισμένος στο παιδικό του κρεβάτι να «χαϊδεύει» τη διάσημη καραμπίνα – καλάσνικοφ. Η φωτογραφία βρέθηκε στον προσωπικό του υπολογιστή και έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τη σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Στη δικογραφία, όμως, έχουν συμπεριληφθεί και άλλες τρεις εικόνες, που βρέθηκαν επίσης στον προσωπικό υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη και στις οποίες φαίνεται να έχει καταγραφεί καρέ-καρέ η διαδικασία οικιακής παραγωγής κάποιας σκόνης. Οπως σημειώνει το «Εθνος της Κυριακής», αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν ξαναδεί παρόμοιες εικόγες για την παραγωγή ναρκωτικών ουσιών τονίζοντας ότι «προσομοιάζει στη διαδικασία που ακολουθείται για την οικιακή παρασκευή κοκαΐνης» και εξηγούν χαρακτηριστικά: «Οπως λέγεται στην πιάτσα, βράζουν την κοκαΐνη».

Επισημαίνουν, ωστόσο ότι δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι η σκόνη που διακρίνεται στο ντοκουμέντο είναι κοκαΐνη, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι εν λόγω εικόνες να έχουν «κατέβει» από ιστοσελίδες, προκειμένου να αποτελέσουν «οδηγό» για επεξεργασία κάποιας ουσίας. Ωστόσο, επισημαίνουν πως το υλικό αυτό δεν έχει συμπεριληφθεί τυχαία στη δικογραφία και προφανώς θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

 

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ