ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΡ. ΤΖΙΝΑΛΑΣ

protobΔήλωση στήριξης της Πρωτοβουλίας Πολιτών δήμου Τυρνάβου η οποία έχει ταχθεί υπέρ ενός ακομμάτιστου συνδυασμού και ενός επικεφαλής που δεν θα ζητήσει κομματικά χρίσματα, έκανε σήμερα ο τυρναβίτης γιατρός – γυναικολόγος Χρ. Τζινάλας. Στη δήλωσή του ο κ. Τζινάλας αναφέρει:

“Εκτιμώντας ότι η υπέρβαση των πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι τοπικές κοινωνίες επιβάλλει μια νέα κουλτούρα συνεργασιών, με νέες πρωτοπόρες ιδέες και πρόσωπα, δηλώνω δημόσια τη στήριξή μου στην  Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Τυρνάβου.

Πιστεύω  ακράδαντα ότι η προαναφερόμενη κοινωνική συσσωμάτωση αποτελεί, τη δεδομένη χρονική συγκυρία, τον πιο γνήσιο εκφραστή και εγγυητή της συσπείρωσης όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου, προκειμένου ο Δήμος Τυρνάβου να αλλάξει σελίδα με νέες μορφές  λαϊκής συμμετοχής και παρέμβασης.

Στα πλαίσια αυτά, μάλιστα, τολμώ να απευθύνω κάλεσμα σε όλους, και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους που έχουν διάθεση για προσφορά και δεν ενδίδουν σε κομματικές ταμπέλες και χρίσματα, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Τυρνάβου για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ