Η ΝΕ@ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 6 (Αντιγραφή)Επαφές με επαγγελματίες και απλούς πολίτες στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου  είχε  ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Νέ@ Λάρισα” κ. Ντίνος Διαμάντος συνοδευόμενος από στελέχη της Κίνησης.

Ο κ. Διαμάντος διαπίστωσε τα εμφανή σημάδια της κρίσης που διατρέχουν το σύνολο της κοινωνίας και σε μια περιφερειακή αγορά, όπως αυτή του Αγίου Κωνσταντίνου, η οποία βρίσκεται επί της ουσίας σε απόσταση “αναπνοής” από το ιστορικό κέντρο της Λάρισας.

Κλειστά καταστήματα, έμποροι που γνωρίζουν τον επικεφαλής της “Νέ@ς Λάρισας” από μικρό παιδί, επιχειρήσεις που έχουν συνδέσει την παρουσία τους με την μόδα στη Λάρισα, παλιοί ανθοπώλες, αλλά και απλοί πολίτες του καθημερινού μόχθου συζήτησαν με τον κ. Διαμάντο και αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα που αφορούν την περιοχή.

Η πρόταση που κατέθεσε ο κ. Διαμάντος για την αναβάθμιση της περιοχής αφορούσε μεταξύ άλλων την αναμόρφωση και ανάπτυξη της πλατείας του Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς και την δρομολόγηση σειράς κυκλοφοριακών παρεμβάσεων πέριξ της πλατείας, ώστε να διευκολυνθεί περαιτέρω η κίνηση στην περιοχή.

Μεταξύ των παρεμβάσεων αυτών περιλαμβάνεται και η διαμόρφωση του μικρού τριγώνου απέναντι από την πιάτσα των ταξί, ώστε να διευκολύνονται τόσο οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, αλλά και οι κάτοικοι. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ