ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

soykaΟλο και απομακρύνεται το ενδεχόμενο της κοινής καθόδου των παρατάξεων «Λαρισαίων Πόλις» και «Ενωτική Πρωτοβουλία» στις εκλογές για το δήμο Λαρισαίων, αφού είτε η μία είτε η άλλη πλευρά τραβούν το σχοινί και αυτό λίγες μόνο ώρες πριν συνεδριάσει η ολομέλεια της Λαρισαίων Πόλις για να αποφασίσει αν θα δεχθεί την πρόταση για τη διαδικασία επιλογής του επικεφαλής.

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Γ. Σούλτη και τις αιχμές που άφησε κατά της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, σήμερα ήλθε η απάντηση της Ενωτικής με αιχμές κατά του Γ. Σούλτη. Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

«Η συνέντευξη του επικεφαλής της Λαρισαίων Πόλις θεωρούμε ότι ήταν άστοχη, αντιφατική και δεν συμβάλλει –όπως θα περίμενε κανείς- στις απαιτήσεις της στιγμής για στήριξη της συμπαράταξης.

Η πρόσκληση στην ολομέλεια μετατράπηκε σε καταγγελία της Ενωτικής Πρωτοβουλίας και των προτάσεών της. Η σημερινή δε δήλωσή του σε τοπικό κανάλι, για αποδοχή και πιθανής «τρίτης λύσης»  αποκαλύπτει τους λόγους για την απόσταση που τηρεί τελευταία ο επικεφαλής της Λ.Π., από τον αγώνα των στελεχών των τριών κινήσεων, για  εξεύρεση συνθετικής λύσης και την επιτυχία της συμπαράταξης.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο. Θα δώσουμε την μάχη για τη επιτυχία του εγχειρήματος και πιστεύουμε ότι όπως φάνηκε τέτοιες δυνάμεις υπάρχουν και στις άλλες παρατάξεις.

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όποιοι επιλέγουν να υποσκάψουν το εγχείρημα της συμπαράταξης, απέναντι στο αίτημα της πόλης για αλλαγή προσώπων και πολιτικών στο Δήμο Λάρισας.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ