ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ Μ. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ

καραμολΑίσιο τέλος είχε η απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου έπειτα από ολονύχτιο θρίλερ και έρευνες της αστυνομίας. Το θύμα της απαγωγής βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας και είναι καλά στην υγεία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας δράστης παραδόθηκε και οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Η απαγωγή σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης και στη διάρκεια της νύχτας βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας με τη συνδρομή διαπραγματευτή.

Το θρίλερ της απαγωγής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, αργά το βράδυ της Τρίτης, καθώς ο επιχειρηματίας επέστρεφε από το Κορωπί στο σπίτι του στα βόρεια προάστια, ένα αυτοκίνητο και μία κλεμμένη μοτοσυκλέτα του έστησαν ενέδρα στην περιοχή του Γέρακα και τον ακινητοποίησαν.

Τον έβαλαν στο πορτ παγκάζ του ΙΧ και εξαφανίσθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αρχικά οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου δεν αντελήφθησαν ποιος ήταν ο στόχος της αρπαγής, αλλά συνάντησαν τον γιο του επιχειρηματία που είχε αρχίσει την αναζήτηση του πατέρα του.

Ο κ. Καραμολέγκος στην διάρκεια της ομηρίας του έπεισε έναν από τους πέντε συνολικά απαγωγείς του ότι βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό, ότι «θα αντιμετωπίσει βαριά τιμωρία» και έτσι τον οδήγησε στην απόφαση να παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας και να τον απελευθερώσει.

Άφησε, ωστόσο τους τέσσερις συνεργούς του να διαπραγματεύονται για τα λύτρα. Οι απαγωγείς ζητούσαν το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

in.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ