ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ελμεΜια ακόμη συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και δυστυχώς για τους εκπαιδευτικούς μέλη της ένωσης, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν στην κατανομή των θέσεων του προεδρείου με αποτέλεσμα το δ.σ. να παραμένει ακέφαλο.

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν και στην τελευταία συνεδρίαση, παρά το γεγονός ότι οι “αριστερές” παρατάξεις έχουν την πλειοψηφία, Αγωνιστικές Παρεμβάσεις και Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις εμμένουν στην άποψη ότι ο πρόεδρος πρέπει να προέρχεται από αυτές με αποτέλεσμα ο εκπρόσωπος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας να παραμένει σταθερός στη θέση του για “λευκό” μέχρι να υπάρξει συμφωνία για τον πρόεδρο.

Αυτή η επιμονή Παρεμβάσεων και ΣΥΝΕΚ φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και στην επόμενη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί σε 15 ημέρες και δυστυχώς η ΕΛΜΕ Λάρισας, που σημειωτέον ακόμη δεν εξέδωσε ανακοίνωση για τα γεγονότα στον Πυργετό, αλλά και για τη διαδικασία αξιολόγησης που ξεκίνησε, θα παραμείνει ακέφαλη και ανήμπορη να παρέμβει και να δώσει λύση σε φλέγοντα προβλήματα του κλάδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ