ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Ο Β. ΒΑΡΝΑΣ

558_varnasΟλα δείχνουν ότι ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Βασίλης Βαρνάς, ο οποίος διατέλεσε πρόεδρος της Τ.Ε. Ελασσόνας της ΝΔ αποφάσισε να προλάβει τις εσωκομματικές διεργασίες και για αυτό το λόγο προχώρησε σε ανακοίνωση της πρόθεσής του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας. Ο κ. Βαρνάς κατέθεσε χθες επίσημα το ενδιαφέρον του με μία ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες του Δήμου Ελασσόνας,

Εν όψει των εκλογών του Μαΐου για την τοπική αυτοδιοίκηση και σε συνδυασμό  με  την προτροπή φίλων και πολλών πολιτών του Δήμου μας θέλω να σας καταθέσω το  ενδιαφέρον μου ως υποψήφιος δήμαρχος για τις επερχόμενες εκλογές στον Δήμο  μας. Θεωρώντας την αυτοδιοίκηση ως τον μοναδικό θεσμό που έχει παραμείνει πλέον  πραγματικά δίπλα στον πολίτη, μέσα σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, καλώ όλους σας ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και  προτιμήσεων να προσπαθήσουμε μαζί χωρίς αφορισμούς και χωρίς αποκλεισμούς.

Εύλογα οι πολίτες σήμερα αναζητούν στην καθημερινότητα τους περισσότερη ειλικρίνεια και πραγματικό ενδιαφέρον από τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, μιας αυτοδιοίκησης  που σύμφωνα με  την νέα τάξη  πραγμάτων δεν  έχει  πλέον χρώμα και δεν θα έχει από εδώ και στο εξής.

Αγαπητοί συνδημότες,

Είναι για μένα εξαιρετικά σημαντική η σημερινή μου τοποθέτηση όχι τόσο για την  διεκδίκηση του αξιώματος του δημάρχου Ελασσόνας,  αλλά όσο το ότι θα κριθώ για την προσωπική  μου πορεία αλλά και τις  επιλογές μου όλα  αυτά τα χρόνια ως πολίτης του Δήμου από το καθένα σας ξεχωριστά στις επερχόμενες εκλογές.

Η πορεία προς τις εκλογές είναι ένας αγώνας ανάδειξης προβλημάτων, προτάσεων, λύσεων αλλά και μιας άλλης προοπτικής της επόμενης μέρας. Μέσα από αυτό το πνεύμα είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση συνεργασίας και συμπόρευσης από την στιγμή που υπάρχουν κοινοί στόχοι και αγωνίες. Σε αυτόν τον αγώνα δηλώνω παρών, όπως και δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη στόχων που δεν έχουν υλοποιηθεί.

Πρώτα και πάνω από όλα όμως, η παραπάνω  δήλωση μου έχει τον χαρακτήρα της έγκαιρης και ειλικρινούς ενημέρωσης των δημοτών του Δήμου Ελασσόνας, για τις προθέσεις και τις ενέργειές μου. Άλλωστε αυτά τα στοιχεία θα χαρακτηρίζουν την κάθε επικοινωνία μαζί σας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ