ΈΝΟΠΛΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

xravΑκόμη και όπλα που προορίζονται για τις ειδικές δυνάμεις του στρατού εμφανίζονται στα χέρια των μελών της Χρυσής Αυγής. Τα τάγματα εφόδου φαίνεται πως εκπαιδεύονταν με μια σειρά από όπλα όπως καλάσνικοφ, πιστόλια, μαχαίρια ή κυνηγετικές καραμπίνες αλλά και ρόπαλα.

Οι σκληροί δίσκοι των βουλευτών ήταν όπως φαίνεται μόνο η αρχή. Οι αποκαλύψεις από τα στοιχεία στους υπολογιστές των στελεχών, όπως του Γ. Πατέλη, του πυρηνάρχη της Νίκαιας και της συζύγου του δείχνουν ότι η κατασκήνωση στη Νέδα δεν ήταν για … διακοπές, αλλά για πλήρη εκπαίδευση των μελών των ταγμάτων εφόδου στα όπλα.

Καλάσνικοφ, πιστόλια, περίστροφα, πολεμικά τυφέκια, τσεκούρια, σπαθιά και ρόπαλα είναι μόνο ένα τμήμα του οπλοστασίου της οργάνωσης που οι κάτοχοί του είχαν φωτογραφήσει και βιντεοσκοπήσει. Είναι τα πρώτα απτά στοιχεία ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε ως ένοπλη παραστρατιωτική οργάνωση.

Πλέον οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του οπλισμού παίρνουν νέα τροπή, καθώς ίσως πλέον αποκαλύπτονται τα πρόσωπα που είχαν υπό την εποπτεία τους τα όπλα, αλλά και τα μέρη όπου μπορεί να έχουν αποθηκευτεί.

Οι δικαστικές Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους αποδείξεις ότι εκπαιδεύονταν ομάδες κρούσης του ναζιστικού κόμματος. Ομάδες που είναι βαριά οπλισμένες και εκπαιδευμένες.

Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα ένοπλα Τάγματα Εφόδου ήταν έτοιμα να προβούν ακόμη και σε ενέργειες κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος.

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ