ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Ο Γ. ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

PASXOPOULOSΕκ νέου υποψήφιος θα είναι ο δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος  στην  εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου. Η απόφαση ελήφθη χθες το βράδυ κατά την συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας του Συνδυασμού «Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας εξέφρασαν την απεριόριστη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Δημάρχου θεωρώντας, ότι είναι ο   πλέον κατάλληλος και ικανός να ηγηθεί  του ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία στο Δήμο Ελασσόνας.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή εκλέχτηκε  το 2010 για να διαχειριστεί τα θέματα του Δήμου Ελασσόνας μέσα στην πιο δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία που βρέθηκε η χώρα μας μεταπολεμικά.

Οι συμπολίτες μας εμπιστεύτηκαν στα χέρια του Δημάρχου, κ. Γιώργου Πασχόπουλου και των συνεργατών του μια καθοριστικής σημασίας τετραετία.

Μια τετραετία με αστάθεια πολιτική, οικονομική, κοινωνική.

Μια τετραετία με την κρίση να κυριαρχεί και να καταβάλει οικονομικά και ψυχολογικά, στη συνέχεια, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας, όπου πολλοί συνάνθρωποί μας δεν είναι σε θέση  να ανταποκριθούν στις καθημερινές αυτονόητες ανάγκες διαβίωσης.

Η  ευθύνη της ηγεσίας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς, αλλά πολλαπλασιάζεται όταν η χώρα βρίσκεται σε βαθιά κρίση.

Μ’ αυτό το αίσθημα ευθύνης η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά διαχειρίστηκαν την ηγεσία στο Δήμο Ελασσόνας καταβάλλοντας κάθε δυνατή και ανθρώπινη προσπάθεια στα πλαίσια των δυνατοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης η Δημοτική Ομάδα έδωσε την συγκατάθεσή της στον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Πασχόπουλο, για την διεκδίκηση και της επόμενης θητείας.

Την ανακοίνωση θα κάνει ο ίδιος ο Δήμαρχος Ελασσόνας σε ανοιχτή συγκέντρωση – κάλεσμα του Συνδυασμού τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ