ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΜΕ 4 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ 2014

PRΤρεις κατηγορίες προϊόντων συμπεριλαμβάνει η επόμενη διανομή – πρώτη του 2014 – στην 1η Φεβρουαρίου και στον γνώριμο πια χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης. Πρόκειται για πατάτες νέας εσοδείας από δύο παραγωγούς του Ν. Λάρισας, εσπεριδοειδή (πορτοκάλια και λεμόνια) από δύο παραγωγούς της Αργολίδας και 4 είδη απορρυπαντικών από βιοτέχνη του Ν. Πιερίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι πατάτες είναι ποικιλίας «Σπούντα» των παραγωγών Τσιάντα Ηλία και Αντωνίας Δαλαβίκα από Αγ. Αναργύρους και Μαρμαρίνη Λάρισας, αντίστοιχα, και θα διατεθούν σε συσκευασία των 11,2 κιλών στην τιμή των 5 € (τιμή κιλού 0,45 €). Τα πορτοκάλια είναι ποικιλίας «Μέρλιν» από  Ίρια Αργολίδας του παραγωγού Δρούζα Σταύρου και θα διατεθούν σε συσκευασία των 8 κιλών στην τιμή των 2,4 € (τιμή κιλού 0,30 €).

Τα λεμόνια είναι επίσης από  Ίρια Αργολίδας της παραγωγού Μακρή Παρασκευής και θα διατεθούν σε συσκευασία των 4 κιλών στην τιμή των 1,8 € (τιμή κιλού 0,45 €). Τα απορρυπαντικά είναι του βιοτέχνη Μαυρομάτη Σάββα από την Κατερίνη Πιερίας. Πρόκειται για υγρό γενικού καθαρισμού 4 λίτρων στην τιμή των 2 €, χλώριο παχύρευστο 4 λίτρων στην τιμή των 3 €, υγρό πλυντηρίου νανοτεχνολογίας 60 μεζουρών στην τιμή των 7 € και μαλακτικό ρούχων νανοτεχνολογίας 3 λίτρων στην τιμή των 4 €.

Από αυτή τη διανομή έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας για συγγενείς ή φίλους σας (μέχρι δύο το ανώτερο) που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και για τους οποίους εγγυάστε εσείς ότι θα προσέλθουν και θα παραλάβουν την παραγγελία τους.

Η έγκαιρη προσέλευσή σας μέχρι μια ώρα μετά την ώρα που καθορίζεται από το σύστημα εγγυάται την παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε και διευκολύνει τόσο τους εθελοντές, όσο και τους παραγωγούς. Η μη έγκαιρη προσέλευσή σας δεν διασφαλίζει την παραγγελία σας. Μπορείτε να εκτυπώνετε την παραγγελία σας, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε η επιβεβαίωσή της από τη γραμματεία της διανομής. Τέλος, φροντίστε να έχετε το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας για να κερδίσετε χρόνο στην αναμονή.

Υπενθυμίζεται, ότι ενισχύοντας το Κίνημα  «Χωρίς Μεσάζοντες» ωφελείστε αγοράζοντας από 20-50% φθηνότερα από την τιμή της αγοράς, ενισχύετε τους παραγωγούς της χώρας μας, δυναμώνετε τον κοινωνικό ιστό της πόλης και στηρίζετε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μέσω του «Αλληλέγγυου Παντοπωλείου» μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ