Ο ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός, κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θέλει να ηγηθεί ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού

ΝΑΣΙΩΚΑΣΠρόσκληση σε όλους τους ενεργούς πολίτες της Λάρισας να συμμετέχουν σε μια νέα ευρεία ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, έξω και πέρα από τα κόμματα, που θα αγκαλιαστεί από τους Λαρισαίους και θα στηριχτεί από κινήσεις και προσωπικότητες, απηύθυνε σήμερα μέσω της εφημερίδας «Ελευθερία» ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,

κορυφαίο στέλεχος του κόμματος επί σειρά ετών και ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Β. Βενιζέλου μέχρι της παραίτησής του από τη Βουλή, όταν μετά την ψήφιση και από τον ίδιο του πρώτου μνημονίου, διαφώνησε με επιλογές του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, αλλά και με την επιλογή Βενιζέλου να ηγηθεί του υπουργείου Οικονομικών.

Σήμερα φορώντας το μανδύα του ανεξάρτητου, αφού παραδέχεται τις καταστροφικές συνέπειες του Καλλικράτη που και ο ίδιος ψήφισε ως βουλευτής, καλεί τους πολίτες σε συστράτευση, λίγες μόνο ημέρες μετά την απόφαση της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» να μπει στις διαδικασίες ανάδειξης του επικεφαλής στην κοινή παράταξη που πάει να δημιουργηθεί με την Ενωτική Πρωτοβουλία του Απ. Καλογιάννη, και την «Πράσινη Πόλη» των Οικολόγων – Πράσινων.

Ουσιαστικά η ανακοίνωση του κ. Νασιώκα δυναμιτίζει πλέον την προοπτική συνεργασίας στο χώρο της κεντροαριστεράς και της οικολογίας, και ευνοεί τον νυν δήμαρχο Κ. Τζανακούλη.

Αντιδράσεις

Η ανακοίνωση των προθέσεων του κ. Νασιώκα, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις κυρίως στους κόλπους της “Λαρισαίων Πόλις” που αναμένεται να απαντήσει στις ανακοινώσεις Νασιώκα, με κείμενο εντός των επομένων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ