ΑΠΟΨΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

Συνεχίζεται ανανεωμένη και η έκθεση της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας

AFISA_XARHAKOS (Αντιγραφή)Με τον τίτλο «ΑΠΟΨΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ» συνεχίζονται τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 9.30μμ., οι παραστάσεις- αφιερώματα στο Μπαράκι του Μύλου(Γεωργιάδου 53).

Οι : Mαρία Καργαδούρη(τραγούδι), Άννα Αστρουλάκη(τραγούδι), Παναγιώτης Σδράλης(μπουζούκι) και Βαγγέλης Τσιμπανούδης(πιάνο) παρουσιάζουν αγαπημένα κομμάτια του Σταύρου Ξαρχάκου, σε μια αναφορά στη μουσική διαδρομή του καινοτόμου Έλληνα δημιουργού.

Με περισσότερους από 42 δίσκους στο ενεργητικό του, μουσική για ταινίες, τηλεοπτικές παραγωγές, αρχαίες τραγωδίες, δράματα και διεθνή μπαλέτα ο Σταύρος Ξαρχάκος θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες, μαέστρους και ενορχηστρωτές.

Με σημείο αναφοράς τις μουσικές του στα «Κόκκινα φανάρια» του Βασίλη Γεωργιάδη και στο «Ρεμπέτικο» του Κώστα Φέρρη και στα χιλιοτραγουδισμένα «Άπονη ζωή», «Φτωχολογιά», «Παράπονο», «Σαββατόβραδο στην Καισαριανή» κ.ά  πρόκειται για μια  ιδιαίτερη βραδιά για τους μουσόφιλους.

Παράλληλα με τον τίτλο «Ασπρόμαυρες αποτυπώσεις»  συνεχίζεται ανανεωμένη και η έκθεση μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας,αφού έργα των Δημήτρη Καστανάρα, Δημήτρη Πάλλη, Δήμητρας Παπαδημητρίου και Χριστίνας Μπαρμπή θα  φιλοξενηθούν στο όμορφο στέκι .

Η είσοδος είναι ελεύθερη.Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλ. 2410532772 και w-up 6989868682.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ