ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΣΠ. ΤΣΙΑΧΡΗΣ

τσιαχρΤην ανεπιφύλακτη ένταξη και στήριξή του στην Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Τυρνάβου εκφράζει με δημόσια τοποθέτησή του ο αυτοκινητιστής-κτηματίας και Αντιπρόεδρος της μεταφορικής εταιρείας «Κένταυρος» Σπύρος Τσιαχρής.

Η δήλωση του κ. Τσιαχρή είναι η ακόλουθη:

«Λόγω της σημερινής κοινωνικής κρίσης, ο Δήμος Τυρνάβου χρειάζεται να έχει στο τιμόνι του ανθρώπους έντιμους, ειλικρινείς, ανιδιοτελείς και, κυρίως, ικανούς να συνθέσουν ένα Τοπικό Σχέδιο Οικονομικής Ανασυγκρότησης, για την ενδυνάμωση της τοπικής παραγωγικής βάσης και την εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης στους πολίτες.

Κανένας Τυρναβίτης δεν μπορεί να μένει νηστικός, άστεγος, χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό απαιτεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και η ιστορική πορεία και το πολιτιστικό υπόβαθρο των Τυρναβιτών.

Για να γίνει πράξη, όμως, αυτή η οπτική των πραγμάτων, πρέπει να συγκροτηθεί ένα ευρύ λαϊκό μέτωπο υπερκομματικού χαρακτήρα, που δεν θα εδράζεται στην πεπαλαιωμένη πρακτική των κομματικών χρισμάτων και των κομματικών παρωπίδων.

Πιστεύω ότι, σήμερα, η Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Τυρνάβου μπορεί να αποτελέσει τον φορέα που θα πραγματώσει το προαναφερόμενο λαϊκό μέτωπο πάλης ενάντια στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των τυρναβιτών και θα αγωνιστεί με πάθος για την κοινωνική και οικονομική αναγέννηση του τόπου. Έτσι, νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια την ένταξη και στήριξή μου στην δραστήρια προσπάθεια που καταβάλλουν οι συμμετέχοντες στην Πρωτοβουλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ