ΝΕ@ ΛΑΡΙΣΑ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 6Αντιμέτωπο με εικόνες εγκατάλειψης  σε μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες που διατρέχουν τον ιστό της πόλης, την οδό Φαρσάλων ήρθε κλιμάκιο στελεχών της Δημοτικής Κίνησης “νέ@ Λάρισα” στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στη συνοικία της Ανθούπολης.

Το κλιμάκιο της “νέ@ς Λάρισας” συναντήθηκε με καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην οδό Φαρσάλων και έγινε κοινωνός της δυσφορίας που επικρατεί στη συνοικία για την εικόνα της περιοχής.

Η εγκατάλειψη της πλατείας της συνοικίας στην Ανθούπολη, δρόμοι που χρειάζονται άμεσα να ασφαλτοστρωθούν, θέματα καθαριότητας στην περιοχή είναι μερικά από τα κυριότερα προβλήματα που έθιξαν οι κάτοικοι, στις επαφές που είχαν με το κλιμάκιο των στελεχών της “νέ@ς Λάρισας”.

Οι καταστηματάρχες επιπροσθέτως εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι από τις οφειλές που υπάρχουν στο δήμο για τα τραπεζοκαθίσματα, οι οποίες δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο, την ήδη βεβαρυμένη οικονομική τους κατάσταση.

Οι εκπρόσωποι του κλιμακίου των στελεχών της “νέ@ς Λάρισας” κατέγραψαν το σύνολο των προβλημάτων στην περιοχή και απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση στους κατοίκους της περιοχής και τους επιχειρηματίες να λάβουν μέρος στο συνέδριο της Δημοτικής Κίνησης που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Ωδείο και να καταθέσουν τις απόψεις τους συμμετέχοντας ενεργά στην διαμόρφωση του προγράμματος και των αξόνων για την Λάρισα της επόμενης δεκατίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ