Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας

μπλοκαΗ ΕΟΑΣΝΛ καλεί τους αγρότες του Νομού να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της αγωνιστικής διεκδίκησης λύσεων στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Η άγρια φορολόγηση με το άνοιγμα λογιστικών βιβλίων και την φορολογία με 13% από το πρώτο ευρώ, τα κάθε είδους χαράτσια σε σπίτια και αγροκτήματα,

οι υπέρογκες αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα, το πετρέλαιο, τα μέσα και εφόδια και οι χαμηλές τιμές μειώνουν το αγροτικό εισόδημα, οδηγούν χιλιάδες αγρότες στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Μόνη λύση είναι ο μαζικός και οργανωμένος αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς και κτηνοτρόφων που μπορεί να βάλει φρένο στην λαίλαπα των αντιαγροτικών μέτρων, να διεκδικήσει λύσεις στα δίκαια αιτήματα μας και στην πορεία να ανατρέψει αυτή την πολιτική ώστε να επιβιώσουμε και να συνεχίσουμε να παράγουμε.

Η ΕΟΑΣΝΛ, οι Αγροτικοί Σύλλογοι στα χωριά, οι Επιτροπές Αγώνα συνεχίζουν την ενημέρωση των αγροτών και την οργάνωση των φετινών κινητοποιήσεων με συσκέψεις σε χωριά:

Αγιά την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην ταβέρνα «ΚΙΒΩΤΟΣ»

Αμπελώνας την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα στο Παλιό Δημαρχείο

Καλούνται όλοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την 1η ΔΟΥ Λάρισας την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης στις Εφορίες που αποφασίστηκε στην σύσκεψη των επιτροπών αγώνα των μπλόκων που έγινε την Κυριακή στην Λάρισα.

Βγάζουμε από αύριο τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών μας, είναι χρέος μας.  Όλοι μαζί να δείξουμε το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε και να στείλουμε μήνυμα στην κυβέρνηση πως είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε βιώσιμες λύσεις στα αιτήματα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ