ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (Αντιγραφή)Με τους εκπροσώπους του Δ.Σ. των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε ο επικεφαλής της «νέ@ς ΛΑΡΙΣΑΣ» Ντίνος Διαμάντος, με τους οποίους και συζήτησε διάφορα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και ζητήματα που αφορούν τους απόστρατους.

Ο κ. Διαμάντος από την πλευρά του ανέπτυξε τη νέα φιλοσοφία που πρεσβεύει για τα δημοτικά πράγματα της πόλης  η «νέ@ ΛΑΡΙΣΑ», η οποία έχει στο επίκεντρό της  μια καθαρή τοπική υπερκομματική συμμαχία πολιτών που ενώνει τους πολίτες και όλο το Δήμο, τόσο στον αστικό χώρο αλλά και στον περιαστικό – αγροτικό χώρο.

Παράλληλα ο επικεφαλής της «νέ@ς ΛΑΡΙΣΑΣ» ανέλυσε τους στρατηγικούς στόχους του οράματος της Δημοτικής Κίνησης για τη νέα δεκαετία, εστιάζοντας σε βασικούς τομείς όπως η ανεργία, το κόστος διαβίωσης και τις κοινωνικές υπηρεσίες που ο Δήμος Λαρισαίων με αυτενέργεια και δυναμική πολιτική πρέπει και μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Ενας δήμος, υπογράμμισε ο κ. Διαμάντος, μπορεί, αυτοδύναμα και με την χρήση ενεργών πολιτικών σε βασικούς τομείς να εξασφαλίσει πόρους και κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δ.Σ. των αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ. κ. Διβάνης, καθώς και τα στελέχη της Κίνησης, κκ. Νικ. Μπέτσιος και Ηλ. Γεωργακόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ